НОВИНИ


СЛЕДВАЩИТЕ 26 ХИТРИНИ ЗА ЕЖЕДНЕВИЕТО
30.01.2016


Поредните 26 идеи, които сигурно нямаше да ви хрумнат
 

1.  Купа за пуканки Ако нямате празна купа, изрежете голям отвор в пакета за пуканки (след като са готови, разбира се :D).

 

2. Къпане на бебе Сложете малкия пакостник в кош за пране докато е във ваната, за да може хем да се наслаждава на банята, хем всички играчки винаги да са в обсега му.

 

 

3. Вълшебен лед Начупете любимите си бисквитки (нашите са Oreo) на много малки парченца. Напълнете с тях формички за лед и добавете прясно мляко, докато формичките се напълнят изцяло. Замразете и ползвайте леда по желание – за да си направите айс кафе например или да охладите ликьор.

 

 

4. Спретната паста за зъби Използвайте фиба за коса, за да поддържате тубичката с паста за зъби винаги компактна и ефективно изцедена.

 

 

5. Края на тиксото Отбележете края на тиксото с кламер. Ако нямате кламер – подгънете крайчето навътре (лепило към лепило).

 

 

6. Лак за нокти Увийте капачката на лака за нокти с обикновен гумен ластик, за да улесните отварянето на шишенцата (особено на по-старите).

 

 

7. Почистване на клавиатура със самозалепващи листчета

 

 

8. Почистване на баня Осигурете си безгрижно почистване на банята, като застопорите кръгла четка за дрелка или винтоверт.

 

 

9. Импровизирана лъжица Ако изпаднете в кризисна ситуация, направете си лъжичка от станиола на млякото или пудинга. Да ви е сладко!

 

 

10. Направи си сам – макро леща Телефонът ви прави ужасни макро снимки? Намерете старото си лазерно фенерче и му вземете лещата, и без това вече не му трябва. С фиба за коса и тиксо я закрепете за камерата на телефона и се възползвайте от възхитителния ефект.

 

 

11. Широки крачоли vs. ботуши Дънките с широки крачоли са особено досадни, когато трябва да бъдат натъпкани в ботуш, затова предлагаме горепосочения метод за овладяване на ситуацията

 

 

12. Вмирисани обувки Друга идея за обезмирисяване на обувки е да сложите пакетчета чай в тях – колкото по-дълго, толкова по-добре.

 

 

13. Мекички педали! Ако обожавате да карате колело босоноги, но стъпалата ви се натъртват, има лесно решение и за вас – залепете кухненски гъби или ги прикрепете с тел.

 

 

14. Лесно отваряне на опаковки с монети

 

 

15. Палачинки За по-лесно дозиране на сместа за палачинки, изсипете я в бутилка от кетчуп/майонеза/горчица.

 

 

16. Истински сандвичи Сложете тостера да легне на едната си страна и печете сандвичи с покритие.

 

 

17. Допълнително място Увеличете работната площ в кухнята си, като сложите дъската над отворено чекмедже.

 

 

18. Магическа подправка Натрошете любимия си чипс на много малки парченца (или направо го смелете на прах) и ползвайте като подправка.

 

 

19. Вдяване на конец Ще вденете конеца по-лесно, ако напръскате крайчетата му с лак за коса. Ще станат по-твърди и предсказуеми.

 

 

20. Закачалка за гривни от стойка за кухненска хартия

 

 

21. Складиране на тенджери За оптимално използване на пространството в шкафа с тенджерите, използвайте закачалки за хавлии, за да дършите капаците на вратичката. Така ще можете безпрепятствено да слагате по-малките съдове в по-големите и да спестите място.

 

 

22. Острене на самобръсначка с дънки

 

 

23. Отваряне на капачка на буркан

 

 

24. Поставка за лаптоп с естествено охлаждане

 

 

25. Рязане на портокал

 

 

26. Усилване на звук от лаптоп

 


 

 

 
източник: stickart.eu

 


 
1096082